Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 02:53

Η ιστορία του ποδοσφαίρου της Ηπείρου στο «Αθανασία Τσουμελέκα» (pics)

Όσοι θεατές βρέθηκαν χθες (Δευτέρα) στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» -έστω και λίγοι- είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν... εν δράσει ορισμένες από τις μεγάλες μορφές του Πρεβεζάνικου και του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου, στην αναμέτρηση των βετεράνων του ΠΑΣ Πρέβεζα και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί ορισμένα παραπανίσια κιλά και τα χρόνια που πέρασαν, να έκαναν δύσκολες τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, ωστόσο κάθε επαφή των παικτών με την μπάλα, έδειξε πως η... τέχνη δεν ξεχνιέται. Δεν είναι υπερβολή πως και σε συνθήκες πρωταθλήματος κάποιοι από τους βετεράνους θα προσέφεραν πολύτιμες λύσεις σε αρκετές ομάδες.

Για την ιστορία, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 6-0 της Πρέβεζας (Λιάκος (2), Κώνστας (2), Χαρίσης, Ζαβογιάννης). Χαρακτηριστικό των στενών δεσμών των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων είναι πως οι Βουκελάτος, Ζώης, Σιχλοιμίρης, Μαρούλης, Κλίτσας έχουν φοράσει τη φανέλα και των δύο σωματείων.

IMG 1677

 

Διαιτητικό τρίο: Φραγκούλης, Φίτσας, Λιάσκος

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Θωμάς Δημολίτσας): Παναγιωτίδης Β., Κατσανάκης, Μπέκας, Παπαρούνης, Φούκας, Ευθυμίου, Βασιλειάδης Θ., Σάννης, Τυρέκογλου, Πότσιος, Φίντζος.

Έπαιξαν και οι: Βαλαχάς, Παναγιωτίδης Κ., Ζιάκας, Γκαρτζονίκας, Λεόπουλος, Κασκάνης, Σπυράκος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ανδρέας Καραμανωλάκης): Βουκελάτος, Κώνστας, Ζώης, Τσιάβος, Παπαγγέλης, Γιάτσος, Ζαβογιάννης, Σιχλοιμίρης, Μπουτσουρής, Λιάκος, Χαρίσης.

Έπαιξαν και οι: Κυριαζής, Τσάλης, Νέος, Μαρούλης, Κλίτσας.

 

 

Έκθεση εικόνων