Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 10:41

Ξεκίνησε το Σχολείο Ποδοσφαίρου-Κύπελλο Ήθους «Μίμης Παπαϊωάννου» στην Πρέβεζα

Με κάθε επισημότητα κηρύχθηκε χθες, Δευτέρα, στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα, η έναρξη του Σχολείου Ποδοσφαίρου-Κύπελλο Ήθους «Μίμης Παπαϊωάννου» στην πόλη μας, το οποίο διοργανώνει το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας, με τη συνεργασία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Χαιρετισμό σε πάνω από 100 παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο και έδειξαν ότι ο αθλητισμός είναι πρώτα απ' όλα γι' αυτά, απηύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Φραγκούλης, ο Μίμης Παπαιωάννου, ο Σπύρος Κόκκαλης εκ μέρους της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ο Χρήστος Παππούς εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Σχολείου.

Στο Σχολείο Ποδοσφαίρου-Κύπελλο Ήθους «Μίμης Παπαϊωάννου», θα συμμετέχουν 135 παιδιά (γεννηθέντες 1999-00, 2000-010), 80 από το Νομό Πρέβεζας και 55 από το Νομό Αττικής. Τα παιδιά χωρίστηκαν χθες σε ομάδες και τους μοιράστηκε και το αθλητικό υλικό, προσφορά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Το πρωί, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, θα γίνεται μάθημα σε 6 σταθμούς (ένας σταθμός - προβολή βίντεο) από τις 9 έως τις 11.55 και στις 12 το μεσημέρι θα υπάρχει κεντρική ομιλία με θέματα διατροφής, πρώτων βοηθειών, συμπεριφοράς, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας.

IMG 1956

Κάθε απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», θα γίνονται αγώνες. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 21/6 με αγώνες επιλέκτων και διαγωνισμούς δεξιοτήτων. Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών, αλλά και αναφορικά με το ήθος και τις σχολικές τους επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε.

Θα υπάρχει ιατρική και φυσιοθεραπευτική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια του Σχολείου και όλα τα παιδιά θα ασφαλιστούν.

 

 IMG 1975

Επίτιμη Επιτροπή

Μπαϊλης Χρήστος

Φραγκούλης Γιώργος

Τραχανάς Δημήτριος

 

Οργανωτική Επιτροπή

Μαίρη Παπαιωάννου

Χρήστος Παππούς

Κόκκαλης Σπύρος

Καραμούτσιος Παναγιώτης

Μπέκας Άγγελος

Παναγιωτίδης Κυριάκος

Πανούσης Παναγιώτης

Τάγγας Χρήστος

Δημήτρης Ρούσσος

 

 

 

Έκθεση εικόνων