Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 11:18

«Θρυλική» νίκη της ζωής στην Πρέβεζα(pics+vid)

Ξύπνησαν όμορφες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις χθες (Σάββατο) στην Πρέβεζα, στο φιλικό ματς ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Ολυμπιακού, που διεξήχθη στο «Αθανασία Τσουμελέκα». Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από το σύλλογο ατόμων με αναπηρία Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα», την ΠΕΦΟ Πρέβεζας και τη Θύρα 7 της πόλης μας, ήταν για ιερό σκοπό.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν, για την στήριξη των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα του σωματείου, καθώς και για μέρος των ιατρικών εξόδων του Πρεβεζάνου Νικόλα Μωράτη, ο οποίος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό, καθώς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και νοσηλεύεται στα Ιωάννινα.

Πριν τη σέντρα, την οποία έκανε τυλιγμένος με μία σημαία του Ολυμπιακού ο παλαίμαχος άσος Μπάμπης Δρόσος, ο οποίος βρέθηκε και στην αρχική ενδεκάδα, τιμήθηκαν:

IMG 2580

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο σύνδεσμος διαιτητών Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας ως προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, που ανέβηκε κατηγορία, ο Θωμάς Δημολίτσας, ο Τάσος Σχίζας, ο Περικλής Αρβανίτης και το σωματείο ατόμων με αναπηρία Ν. Πρέβεζας «Η Ελπίδα», οι σύνδεσμοι ΠΕΦΟ και Θύρα 7 Πρέβεζας, ο Μπάμπης Δρόσος, ο Γιώργος Μπασιούλης, ο αείμνηστος Παναγιώτης Νικολάρας (παρέλαβε την πλακέτα ο γιος του), ο Στάθης Φλασκασοβίτης, ο κ. και η κα Φούκα.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος αγωνιστικά και επικράτησε με σκορ 8-0 του ΠΑΣ Πρέβεζα (Κακλαμάνος 4, Καλύκας 2, Λάλας 2).

 

Κλικάρετε ΕΔΩ για περισσότερες φωτογραφίες από το ματς

 

ΠΑΣ Πρέβεζα (Δημολίτσας): Βουκελάτος, Κατσανάκης, Κασκάνης, Παπαρούνης, Μπέκας, Μαρούλης, Τυρέκογλου, Παλιάτσος, Σάννης, Βασιλειάδης, Φίντζος.

Συμμετείχαν και οι: Σπυράκος, Γεωργαλής, Βαλαχάς, Φούκας, Πότσιος, Παφύλας, Λεόπουλος, Γκαρτζονίκας, Παπαζώης, Χριστοδούλου, Παναγιωτίδης.

 

Ολυμπιακός (Τζανετουλάκος): Κελεσίδης, Καλογερόπουλος, Αγγελής, Δαμιανίδης, Σιδέρης, Μπονόβας, Δρόσος, Καλύκας, Καλτσάς, Κακλαμάνος, Λάλας.

Έπαιξαν και οι: Χόρτσας, Βασιλειάδης, Κουμαριάς, Αρσένης, Κοψαχείλης, Μουκέας, Γκαβέτσος, Σταμάτης, Γλύκας, Καλαμάρας.

 IMG 2578

 

*Κι όμως σε ένα τέτοιο φιλικό ματς, για ιερό -πραγματικά- σκοπό, ορισμένοι προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα στην Πρέβεζα, γιατί ενοχλήθηκαν από την παρουσία φίλου του Παναθηναϊκού! Ε, τώρα τι να πει κανείς! Η εικόνα των παλαιμάχων του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Ολυμπιακού, δείχνει το πραγματικό νόημα του αθλητισμού. Τέλος!

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων