Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 04:13

Δοκιμάζει Κύπριο ποδοσφαιριστή ο ΠΑΣ Πρέβεζα (photo)

Ύστατη προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας, επιχειρεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Εκτός από την απόκτηση του τερματοφύλακα της ομάδας, Χριστόφορου Παίδαρου (21 ετών), που την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Κύπριος μεσοαμυντικός Μάριος Ιωάννου (31 ετών-στόπερ και αμυντικός μέσος), ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε αρκετές κυπριακές ομάδες (μεταξύ άλλων: Ατρόμητος Γεροσκήπου, Άρης Λεμεσού κ.α.), αλλά και σε ελληνικές (ΑΟ Χανίων κ.α.).

Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η παραμονή του ή όχι στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Στην πόλη μας αναμένονται για να δοκιμαστούν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές τις επόμενες ώρες.

IMG 3874

Οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Βασιλειάδη προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον... γνώριμο Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος είχε νικήσει τον ΠΑΣ για το Κύπελλο και μάλιστα μέσα στο «Αθανασία Τσουμελέκα» με σκορ 3-0. Στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους το ματς με τη Λάρισα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Και δηλώνουν πως θα βγάλουν όλο τους τον εγωισμό στο γήπεδο...

 

 

Έκθεση εικόνων