Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 22:59

«Έπεσε» περήφανα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, κόντρα στη μεγάλη ΑΕΛ (photo)

Η Κυριακή, ήταν μεγάλη ημέρα για το Θεσπρωτικό και τον Κεραυνό, καθώς η τοπική ομάδα αντιμετώπιζε την ιστορική ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι Λελοβίτες στάθηκαν «όρθιοι» για μία ώρα, ωστόσο... λύγισαν, μπροστά στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Λάρισας, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1.

keravnos 20

Οι γηπεδούχοι, μπροστά και στο κοινό τους (αρκετοί επίσης οι εκδρομείς από τη Λάρισα), προηγήθηκαν στο σκορ στο 28', όταν ο Λάππας πάσαρε στο Φέκκα και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπλέντι ισοφάρισε και ο ίδιος παίκτης στο 60', με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του. Ο Γκούρτσας στο 78' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

 keravnos 25

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Στόικος (Κέρκυρας)-Τσίκνας (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίντζος): Ντούκα, Ρακόπουλος, Φαρμάκης, Μπουρδούβαλης, Ντούσκας, Γατσέλος, Νικολάου (64’ Κολιός Γ.), Κολιός Π., Σιδηρόπουλος (68’ Κωστακιώτης), Φέκκας, Λάππας (62’Κούσης).

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας, Αγτζίδης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (80’ Σαββίδης), Ρούσσης, Στεφανίδης, Πατινιώτης (62’ Γκούρτσας), Μπλέντι (87’ Τζουμάκης).

 

Έκθεση εικόνων