Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 02:31

«Μάθημα» για τη συνέχεια για τις Κορασίδες της Νικόπολης η ήττα από τη Νίκη (pics+vid)

Από τη στιγμή που πάτησαν το παρκέ στο ΔΑΚ Πρέβεζας, το πρωί του Σαββάτου, τα κορίτσια της Νικόπολης, γνώριζαν πως απέναντι στη Νίκη Λευκάδας, λίγη τύχη είχαν για κάτι καλό.

Πραγματικά ήταν όμορφο μπασκετικό θέαμα να βλέπεις κορίτσια που έχουν στις πλάτες τους προπονήσεις 6 ετών -αυτά της Λευκάδας- να συμπεριφέρονται μαζί με τον προπονητή τους ως ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα εντός τους παρκέ.

 MG_4400

Οι κορασίδες της Νικόπολης από την πλευρά τους, είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωπες με έναν δυνατό αντίπαλο, να πάρουν ένα μπασκετικό «μάθημα» για τη συνέχεια (είναι άλλωστε ο δεύτερος χρόνος που έρχονται σε επαφή με το άθλημα, μαθαίνοντας ακόμη τα βασικά) και να συνειδητοποιήσουν πως με την κατάλληλη δουλειά και την αγάπη για το άθλημα, μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα της Νίκης και γιατί όχι να την ξεπεράσουν κιόλας. Το ταλέντο άλλωστε δε λείπει από τα κορίτσια.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 73-26, υπέρ της Λευκάδας.

 

ΝΙΚΟΠΟΛΗ: Αναγνώστου 10, Σακκά 10, Ροντογιάννη 4, Σάλιαρη 2, Ρίζου, Τσαντήρη, Νούσσια, Σιδέρη, Σαρηγιάννη, Τσόγκα, Τσιρώνη, Κύστη, Κακιούζη.

 

Έκθεση εικόνων