Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 01:50

Τα πηγαίνει καλύτερα εκτός... - Κεραυνός Θεσπρωτικού vs Κοζάνη 1-2΄(photo)

Εκτός έδρας κερδίζει βαθμούς, αλλά στην έδρα του δεν τα έχει καταφέρει ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, παρά τη συμπαράσταση του κόσμου του. Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο Θεσπρωτικό από την Κοζάνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ωστόσο οι «κόκκινοι» θα μπορούσαν να είχαν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν ο διαιτητής του αγώνα δεν... έκλεινε τα μάτια σε τράβηγμα του Καραμπατζάκη στον Λάππα, μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων στο 88' και έδειχνε το σημείο του πέναλτι.

Στο 13' εκτέλεση κόρνερ του Φέκκα, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κοκκινίδη, ενώ στο 19' ο Ρακόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Τραυλού. Η κεφαλιά του Πιπινίκα στο 23' επίσης κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούκα, όπως και το σουτ του Χαματάι στο 38'.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 68', όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη, ο Ντούκα απέκρουσε και ο Ταφαρλής πήρε το... «ριμπάουντ» και με πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' ο Ντεμιράι με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-2, ενώ το Θεσπρωτικό με κεφαλιά του Φέκκα, μείωσε σε 1-2 στο 86'.

DSC 0002

 

Διαιτητής:Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί:Κακατσίδης-Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Βαγγέλης Φίντζος):Ντούκα, Μακρής (78΄Κούσης), Φαρμάκης, Ρακόπουλος (80΄Δήμος), Ντούσκας, Γατσέλος, Νικολάου, Κωστακιώτης, Λάππας, Φέκκας, Σιδηρόπουλος (36΄Ταπρατζής).

Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς):Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασιλίεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάι, Τσικόπουλος (65΄Ντεμιράι), Πιπινίκας (79΄Προβίδας), Ταφαρλής, Συμεωνίδης (22΄λ.τρ.Παπαδόπουλος).   

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr