Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 22:03

Έμειναν στο «Χ» - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου vs ΑΕ Πρέβεζας 1-1 (photo)

Τους πρώτους του πόντους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, έπειτα από 6 σερί νίκες, απώλεσε ο ΠΑΣ Αχέρων, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τη νεανική, αλλά μαχητική ΑΕ Πρέβεζας, στο δημοτικό στάδιο Καναλακίου.

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, αγωνίστηκαν με 10 παίκτες από το 39', λόγω αποβολής του Γ. Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία αναμέτρηση με λίγες αξιολόγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά με δύο εξαιρετικά σε εκτέλεση γκολ.

Στο 14΄ ο Τσουγκάρης με «βαθιά» μπαλιά βρήκε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα τον Κουμπή, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κετίκογλου, αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης είπε «ΟΧΙ», αποκρούοντας.

kanaa1

Στο 19' η ΑΕ Πρέβεζας άνοιξε το σκορ. Ο Πόποτας συνδυάστηκε με το Ζέρη και τον Μυφτίου, ο τελευταίος πέρασε ασίστ στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ Αχέρων στον Πόποτα, ο οποίος πλάσαρε και «έγραψε» το 0-1. Στο 28' ο Μυφτίου σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Κώστα και πέρασε κόρνερ. Στο 32' οι «πράσινοι» απείλησαν και πάλι την εστία του Μπάμπη, όταν ο Κώστας εκτέλεσε φάουλ με το αριστερό και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καναλακίου.

Ο Αχέρων «απάντησε» στο 44' με τον αρχηγό του. Ο Χρήστος Στάικος με εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κετίκογλου και ισοφάρισε σε 1-1.

kanal2

Στο 47' ο Πανταζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός Κώτσης υπέδειξε το σκόρερ ορθώς σε θέση οφσάιντ. Στο 55' ο Πόποτας πλάσαρε στην... αγκαλιά του Μπάμπη. Ο γκολκίπερ του Καναλακίου εξουδετέρωσε με δυσκολία ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ του Κώστα στο 58', σχεδόν από τη σέντρα. Ο Αχέρων έφτασε με αξιώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία στο 62'. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Κετίκογλου ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα. Οι ποδοσφαιριστές του Καναλακίου πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 69' ο Τσουγκάρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Βασιλείου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε δύναμη (μπλόκαρε ο Κετίκογλου). Στο 71' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Παπαδόπουλος πάσαρε στην «πλάτη» της άμυνας στον Στάικο, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέκρουσε τη μπάλα. Το συρτό σουτ του Παπαδόπουλου στο αμέσως επόμενο λεπτό, έπειτα από πάσα του Στάικου, έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κετίκογλου. Στο 78' οι παίκτες του Καναλακίου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χριστοδούλου στον Δ. Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή, ενώ στο 90' ο Χριστοδούλου με σουτ στην κίνηση από 30 μέτρα, λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Μπάμπη.

Άτυχοι του αγώνα οι Μυφτίου και Ζέρης, οι οποίοι αποχώρησαν λόγω τραυματισμού.

 kanal3

Διαιτητής: Γκούμας

Βοηθοί: Τριανταφύλλου - Κώτσης

 

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βέκιος): Μπάμπης, Παλάντζας (53' Σκαμνέλος), Κολιός, Παπαδόπουλος Γ., Λουκούμης, Κώστας, Παπαδόπουλος Δ., Στάικος, Ευθυμίου (54' Βασιλείου), Νόνας (80' Μυρτάι), Τσουγκάρης.

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Κετίκογλου, Πάσχος, Κώστας, Κάτσανος, Κουμπής, Τουλκερίδης, Πόποτας, Μυφτίου (35' Πανταζής), Ζέρης (42' Λύρος – 90' Δαρδαμάνης), Χριστοδούλου, Τριάντος.

 

 


Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr