Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 00:35

«Βράζουν» με τη διαιτησία στο Θεσπρωτικό (photo)

Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στο Θεσπρωτικό ο τοπικός Κεραυνός από την Καστοριά, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων όμως έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κέκελου από το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα στο 7' ο Παναγιωτιδης τράβηξε από την φανέλα τον Σιδηρόπουλο μέσα στην περιοχή αλλά o ρέφερι αντί να καταλογίσει πέναλτι, έδειξε «παίζετε», ενώ στο 74΄ο Ντούκα στο ύψος της μεγάλης περιοχής διώχνει τη μπάλα με τα χέρια και ο κ. Κέκελος του δείχνει την κόκκινη κάρτα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες, που οδήγησαν σε δίλεπτη διακοπή. Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και ο Βαγγέλης Φίντζος από τον πάγκο του Κεραυνού.

Η Καστοριά άνοιξε το σκορ στο 26' με κεφαλιά του Σουμέλα και έκανε το 0-2 στο 76' με σουτ του Βελλίδη. Καλύτερη στιγμή του Κεραυνού το σουτ του Μπουρδούβαλη στο 34', το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

 

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Μπρεσιάκας-Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Ντούκα, Μακρής, Κωστακιώτης, Μπουρδούβαλης, Κούσης Σπ. (68΄λ.τρ. Κούσης Στεφ.), Γατσέλος, Κολιός Π. (46΄Κολιός Γ.), Νικολάου, Σιδηρόπουλος (75΄Κατσούλας), Φέκκας, Λάππας.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Κώστας Κορμαρής): Μουρζίδης, Τούλιος, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπζαβίροφ, Μαντζάνας (82΄Τερεζίου), Παναγιωτίδης, Γανόλης (88΄Σολομωνίδης), Παπαδόπουλος (70΄Κουρτίδης), Βελλίδης.

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr