Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 22:34

Κέρδισε το «Ψυχαργώς», κέρδισε η ζωή στο γήπεδο του Μύτικα (photo)

Το ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Μύτικα. Και την είχε, γιατί απέδειξε πως είναι ένα μέσο κοινωνικής επαφής, που «γεννά» ήθος, αλληλεγγύη και αγνά συναισθήματα. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι η ίδια η ζωή!

Η Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη» αντιμετώπισε την ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας, σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, για την ενίσχυση των ενοίκων του ξενώνα «Εστία» του προγράμματος ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «Ψυχαργώς».

Το τελικό σκορ ήταν 3-3. Οι εκπαιδευτικοί προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ των «μεταγραφών» τους Νίτσα και Μπεϊντάρη, ωστόσο η Αλληλεγγύη απάντησε με προσωπική ενέργεια του Θανάση Κίστη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε τη μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ του Ντίνου Γιαννακού, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση (αν και έπρεπε να δεχθεί πρόστιμο εξαιτίας ξενυχτιού...). Στα τελευταία λεπτά οι εκπαιδευτικοί ισοφάρισαν σε 3-3, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Πανούση, «καθρέφτη» του ήθους του σε γήπεδα και σχολεία. Όσοι ήταν εκεί ξέρουν...

allagi arxigou

Ιδιαίτερη χαρά για τα μέλη της Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη», ήταν το γεγονός πως αγωνίστηκαν αρκετά νέα πρόσωπα με τη φανέλα της. Εκείνο όμως που αποτελεί ευτυχία είναι το γεγονός πως κάτω από τα δοκάρια της Αλληλεγγύης κάθισε ο Τηλέμαχος Κοψιδάς, ένοικος του «Ψυχαργώς», ο οποίος ήταν απλά... εξαιρετικός. Γι' αυτό και ζήτησε και πήρε το μπλουζάκι της Αλληλεγγύης, ως αναμνηστικό μετά το τέλος του παιχνιδιού. Το... τίμησε και με το παραπάνω.

giannakos

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η παράδοση του περιβραχιονίου του αρχηγού από τον Κώστα Ντίκο (άξια αρχηγός ως ο πλέον... γηπεδικός της ομάδας) στον νεαρό Γιάννη Καραμούτσιο, που αποτελεί και επίσημα το νεότερο μέλος της Αλληλεγγύης.

Οι ένοικοι του ξενώνα του «Ψυχαργώς» και όσοι παρακολούθησαν το ματς ήταν οι καλύτεροι οπαδοί, σε έναν τέτοιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Η Π.Ο.Π «Η Αλληλεγγύη» ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον ΑΟ Μύτικα, το Σήφη Μπεϊντάρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας Γιώργο Φραγκούλη για τη βοήθειά τους στην παραχώρηση του γηπέδου, το Σύνδεσμο Διαιτητών Πρέβεζας και τους κ.κ. Φίτσα, Ευθυμίου και Λιάσκο, που βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Τάκη Κατσιπανέλη για την παρουσία του στο γήπεδο.

maxos

Επίσης ευχαριστεί: Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Siontis Athletics, για την παραχώρηση του αθλητικού υλικού, το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο του Νικόλαου Κουλιάτση, το κατάστημα γεωργικών εφοδίων Μπαλάφας-Κατωγιάννης, το Aktia Cafe, το καφέ-ουζερί «Τέξας», τα αρτοποιεία «Τριάντος», για τη βοήθειά τους για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστεί το «Ψυχαργώς» και τους ανθρώπους του, γιατί μας θύμισαν ποια πράγματα είναι σημαντικά στη ζωή!

 

 

Με την Αλληλεγγύη συμμετείχαν: Κοψιδάς, Πουλιάνος, Τσούφης, Ντίκος, Χρήστος Κίστης, Θανάσης Κίστης, Κωστάκης, Νταλαούτης, Γιαννούλης, Γιαννακός, Αντωνίου, Τσόγκας, Πάτσης, Στέφανος Μαγκλάρας, Τάσος Μαγκλάρας, Παναγιώτης Καραμούτσιος, Γιάννης Καραμούτσιος, Γιάννης Πότσιος.

 

Γιατρός Αλληλεγγύης: Σπύρος Μπρίκος

 

Με τους εκπαιδευτικούς συμμετείχαν: Κυπριωτέλης, Πάντος, Τζόλος, Ρούσσος, Λιώλης, Ντέντες, Νίτσας, Πανούσης, Μπεϊντάρης, Παλατζίδης, Βέλλιος, Ντούρος.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, η κα Βάσω Μπόρου, εργαζόμενη στο "Ψυχαργώς", ο κ Χάρης Κωστάκης επίσης εργαζόμενος στις δομές, ο κ. Σήφης Τάγγας εκ μέρους των εκπαιδευτικών και ο Ντίνος Γιαννακός, εκ μέρους της Αλληλεγγύης, μίλησαν γι αυτή την πρωτοβουλία.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του atpreveza στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr