Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 19:06

ΠΑΣ από τα παλιά... - Show Σιδέρη με δύο γκολ – Πρέβεζα vs Θεσπρωτός 3-2 (photo+video)

Εμφάνιση από τα... παλιά για τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο «Αθανασία Τσουμελέκα», με τους παίκτες του Κυριάκου Παναγιωτίδη να ανατρέπουν το εις βάρος τους σκορ και παρά το γεγονός ότι έμειναν από το 36' με δέκα παίκτες, να παίρνουν «ψυχωμένη» νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό με σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν στο γήπεδο τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό και το ταλέντο τους και με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Φώτη Σιδέρη να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα (σκόραρε δύο φορές), έδειξαν πως δεν έχουν... τελειώσει ακόμη στην κατηγορία. Αντιθέτως, αν επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις και ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, παρά το εξωαγωνιστικά προβλήματα, θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την παραμονή τους στη Γ' Εθνική.

Παρά την κακοκαιρία, το δυνατό αέρα και τη βροχή, περίπου 150 φίλαθλοι του ΠΑΣ (ανάμεσά τους και 30 εκδρομείς από την Ηγουμενίτσα), στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών και πανηγυρίσαν έξαλλα τη νίκη.

thriamvos2

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 6' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρμπου (άουτ) και στο 8' με κεφαλιά του Μπάρκα (άουτ). Ο ΠΑΣ βγήκε μπροστά με επέλαση του Νίκου στο 13' και σέντρα-σουτ (μπλόκαρε ο Γαλάνης), ενώ ο Θεσπρωτός «απάντησε» με απευθείας γυριστό του Σ. Παππά, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παίδαρου.

Στο 26' ο Ζήσης με τον Δ. Παππά, είχαν επαφή με το σώμα εντός της περιοχής της Πρέβεζας, με τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ήταν έντονες, καθώς η απόφασή αυτή του Γκιάφη χαρακτηρίζεται ως αυστηρή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο παίκτης που το κέρδισε σκόραρε κιόλας, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παίδαρου.

Ο ΠΑΣ τότε έδειξε χαρακτήρα και πέρασε στην «αντεπίθεση». Στο 34' ο Σιδέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαλάνη, κάνοντας το 1-1. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο δεύτερος βοηθός είπε στον διαιτητή πως ο Ντέτσικας έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους του Θεσπρωτού και ο Γκιάφης του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Πρέβεζα με δέκα παίκτες.

11153349495 af055307c7_z

Ο Παίδαρος απέκρουσε την κεφαλιά του Σ. Παππά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα στο 50', όταν ο Δημουλιάς εκτέλεσε φάουλ στο ύψος της μεσαίας γραμμής και ο Σιδέρης με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Πρέβεζα δεν σταμάτησε εκεί. Στο 60' ο Μάκης Δήμας έβγαλε τετ-α-τετ τον Δημουλιά, ο οποίος ντρίμπλαρε έξυπνα και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών, πάγκου και φιλάθλων.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τότε εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή και έφτασαν στο 3-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρμπου, που «κρέμασε» τον Παίδαρο.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχασε την ευκαιρία να κάνει το 4-2, στο 75' όταν το σουτ του Δημουλιά πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις όταν το πλασέ του Νίκου, απέκρουσε ο Γαλάνης.

 

*«Συζήτηση» με τους φιλάθλους του ΠΑΣ άνοιξαν οι παίκτες του πάγκου των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα να υπάρξει στο δεύτερο ημίχρονο μικροένταση.

 

Διαιτητής: Γκιάφης (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μπρεσιάκας, Σπυριδόπουλος (Αιτ/νίας)

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης): Παίδαρος, Νίκου, Ζήσης, Δήμας Χ., Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σιδέρης (44' Χουλιάρας), Δήμας Μ., Ντέτσικας, Δημουλιάς.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Σταύρου): Γαλάνης, Σταυρίδης, Μπάρκας (68' Γκόλιας), Μητσέλος, Βαρτζιώτης, Μηνάς, Παππάς Δ., Παππάς Σ., Ντόκος, Μώκος (63' Σιάννης), Μπούρμπος.

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr