Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 21:51

«Σφαγείο» στα Γρεβενά καταγγέλλει ο ΠΑΣ Πρέβεζα (photo)

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα στα Γρεβενά από τον τοπικό Πυρσό, για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής, ωστόσο διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, καταγγέλλουν ένα διαιτητικό «σφαγείο» από τον ρέφερι Τρέβλα από τον Σύνδεσμο Ημαθίας.

Ειδικότερα οι Πρεβεζάνοι «φωνάζουν» για πέναλτι σε ανατροπή του Καταπόδη στο 8'. Στη συνέχεια δέχθηκαν γκολ από τον Δούμα στο 17', ωστόσο στο 28' ο Σιδέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πυρσού, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης όχι μόνο δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά «κιτρίνισε» και το Σιδέρη, χωρίς να έχει... αποφασίσει αν το έκανε για διαμαρτυρία ή για «θέατρο». Στο 55' και πάλι ο Δούμας «έγραψε» το 2-0, ενώ ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ με μπαλιά-τρύπα του Σιδέρη και πλασέ στην κίνηση του Χρήστου Δήμα, ο οποίος πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ στην έξοδό του.

preveza2

Στο 88' οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, έπειτα από στημένη φάση με εκτελεστή το Σιδέρη και κεφαλιά αμυντικού της ομάδας των Γρεβενών. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Πρέβεζα ζήτησε ακόμη ένα πέναλτι σε φάση με «πρωταγωνιστή» το Χρήστο Δήμα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ αναμένεται να βγάλει τις επόμενες ώρες ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα.

 

Διαιτητής: Τρέβλας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας)

 

Πυρσός Γρεβενών (Πέτρος Τσούκλης): Αλεξίου, Μπόζιαρης, Μπόλος, Κυριακίδης, Σκέντος, Ιωαννίδης, Χαραλαμπίδης, Κοσμίδης, (78’ Κοτσαντίσογλου), Τζερεμές (46’ Καραγιάννης Λ.), Γκέτσιος (60’ Καραγιάνης Χ.), Δούμας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Παίδαρος, Νίκου, Ζήσης, Δήμας Χρ., Μάρκος, Μπάτσος, Δήμας Θ., Σιδέρης, Χουλιάρας, Σκαμνέλος, Καταπόδης.

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr