Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 19:44

«Πάλεψε» με ψυχή στο χιόνι, αλλά δεν πήρε βαθμό ο ΠΑΣ (photo+video)

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στη Χαλάστρα ο ΠΑΣ Πρέβεζα, κόντρα στον Καμπανιακό και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, για την 15η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» πάλεψαν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες (ισχυρός άνεμος στο πρώτο ημίχρονο – κόντρα στην άμυνα του ΠΑΣ, σφοδρή χιονόπτωση και αέρας στο Β' μέρος – το ματς μάλιστα διακόπηκε για λίγα λεπτά, ώστε να καθαρίσουν οι γραμμές), κατέθεσαν ψυχή και θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία, με την απόδοση που έπιασαν, παρ' όλα αυτά επέστρεψαν στην Πρέβεζα, χωρίς κάτι θετικό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με σουτ του Υψιλού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουντουρά, ωστόσο ο ΠΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισε να πιέζει την εστία του Καμπανιακού, ενώ ο Πανούσης αντέδρασε ψύχραιμα σε κάποιες περιπτώσεις "κινδύνου" προς την εστία του. Στο 70' ο ρέφερι της αναμέτρησης «έκλεισε τα μάτια» σε ανατροπή του Σιδέρη μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο η ομάδα της Πρέβεζας έφτασε στην ισοφάριση στο 72', όταν ο Σιδέρης με εξαιρετική ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Καταπόδη και αυτός έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 87' όμως ο Χατζόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Καμπανιακό.

 1623193 647823715263908_1105196407_n

Διαιτητής: Κατής (Φλώρινας)

Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μπίντης (Καστοριάς)

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Υφαντίδης): Παππάς, Παπάζης, Γκόλτσης, Δουρμούζης, Ραγκαβίνας, Κουντουράς, Υψιλός, Χατζόπουλος, Χρήστου, Γαβανάς (75' Τρικαλινός), Τσατσαλιός (65 Λαγγώνας)

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Αμάραντος): Πανούσης, Τσιόκας, Νίκου (λ.τ. 74’ Δαρδαμάνης), Ζήσης, Μάρκος, Μπάτσος, Καταπόδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης, Ντέτσικας (62' Χουλιάρας), Δημουλιάς.  

 

Φωτο: kampaniasports.gr βίντεο: deltasports.gr

Έκθεση εικόνων