Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 12:39

Εντυπωσιακή ανατροπή για την Αθλητική Ένωση Πρέβεζας (photo+vid)

Συναρπαστικό σε εξέλιξη ήταν το ματς ανάμεσα στην ΑΕ Πρέβεζας και τον Πανλευκάδιο, στο «Αθανασία Τσουμελέκα», για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0, ωστόσο οι «πράσινοι» του Άγγελου Μπέκα έδειξαν πως είχαν τα ψυχικά αποθέματα, έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 3-2, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Ένωση φάνηκε να μην έχει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανλευκάδιος στηρίχθηκε στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του για να απειλήσει την εστία του Κετίκογλου και άνοιξε το σκορ στο 24' έπειτα από σέντρα του Γεωργάκη και κεφαλιά του Πετούση, ο οποίος έκανε το 0-1. Στο 29' μάλιστα ο σκόρερ του πρώτου γκολ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ομάδας της Πρέβεζας απέκρουσε.

Ο Ζέρης σε δύο περιπτώσεις (31-41'), βρέθηκε απέναντι στον Τρανουλίδη, χωρίς να μπορέσει να τον νικήσει με σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Πρέβεζας προσπάθησε να πιέσει την εστία του Πανλευκάδιου, όμως σε μία αντεπίθεση, σε φάση-καρμπόν με το πρώτο γκολ, ο Γεωργάκης σέντραρε και ο Πετούσης με κεφαλιά «έγραψε» το 0-2 στο 59'. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη θα έφευγε από το «Αθανασία Τσουμελέκα» με το «διπλό», παρ' όλα αυτά η είσοδος του Τριάντου στον αγωνιστικό χώρο και η διάθεση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, άλλαξαν τα δεδομένα.

enosi1

Ο Β. Τουλκερίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62', μείωσε σε 1-2 (ανατροπή στον Τριάντο) και ο Μυφτίου στο 85' «έγραψε» το 2-2. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Τριάντος έπειτα από κόντρες στην περιοχή, έσπρωξε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-2, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Σφονδύλη - Μπάκος

 

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Άγγ. Μπέκας): Κετίκογλου, Πανταζής, Κώστας (68' Καλατζής), Τουλκερίδης Αρ. (75' Ζιώγας), Κουμπής, Κάτσανος, Πόποτας, Τουλκερίδης Β., Ζέρης Ξ., Μυφτίου, Πάσχος (60' Τριάντος).

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Περδικάρης, Καταγής Λ., Γεωργάκης (79' Ηλιόπουλος), Μπαλή, Καλογερής, Νάνος, Πετούσης, Καταγής Γ. (72' Παππάς), Φέτσης (85' Κούσης).

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr