Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 19:52

Νίκη για τη Νικόπολη επί της ΑΕ Καναλακίου και πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια (photo)

Η Νικόπολη επικράτησε της ΑΕ Καναλακίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με σκορ 98-61 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 2ου Ομίλου της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ και τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ομάδα του Λευτέρη Τζομάκα να μένει στη 2η.

Η Νικόπολη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να κρατά μια διαφορά 7-10 πόντων και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει στην εύκολη νίκη.

 

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 45-37, 68-53, 98-61

 

ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης): Παρούσης 9, Μπούντας 3, Κακιούζης 12, Πολίτης 26, Βασιλειάδης 1, Τσιτσώνης 21, Σκανδάλης 2, Θειακός 6, Δόνος, Τσάρας, Μπάλλας 18.

ΑΕ Καναλακίου (Τζομάκας): Κιτσάκης 11, Καούρης 3, Στύλος 3, Παππάς 23, Γάκης, Τσουμάνης, Γείτονας 7, Χρήστου, Πανταζής, Δάσκαλος 12, Πάνου 2.

12699726685 a2475b8e5a_o

Σημείωση:

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι του 2ου Ομίλου στο atpreveza, όπως έχετε συνηθίσει από την αρχή της λειτουργίας του, δε θα υπάρχουν, εξαιτίας της πρωτοφανούς για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης, κίνησης μέλους της διοίκησης της Νικόπολης να εμποδίσει την απρόσκοπτη δημοσιογραφική εργασία των συντακτών της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε η βιντεοσκόπηση του αγώνα, χωρίς να μας παρουσιαστεί καμία απολύτως λογική και βάσιμη δικαιολογία, τη στιγμή που βιντεοσκοπούσαν άλλα μέσα.

Το να εμποδίζει μέλος διοίκησης αθλητικού συλλόγου τη δημοσιογραφική εργασία μελών ΠΣΑΤ και μελών της ΕΣΠΗΤ, είναι κάτι παραπάνω από ένα μπασκετικό «φάουλ».

Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και έτσι το αντιμετωπίζουμε, καθώς τέτοιου είδους αντιλήψεις δεν συνάδουν με το αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης, τη στιγμή μάλιστα που βρίσκονταν εκεί μέλη της διοίκησης της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έχουμε γυρίσει -και αυτό είναι ευλογία- τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους της Ευρώπης, ένας εκ των συντακτών μας έχει εργαστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και το να παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο στην ίδια μας την πόλη είναι τουλάχιστον λυπηρό, αν όχι αστείο.

Αε ελπίσουμε μερικά μυαλά να αλλάξουν...

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr