Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 21:59

«Διπλό» του ΠΑΣ Αχέρων μέσα στην Πρέβεζα (photo)

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Αθανασία Τσουμελέκα», επικρατώντας της ΑΕ Πρέβεζας με σκορ 3-0, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη απειρίας των «πρασίνων» και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο (0-2).

Στον αντίποδα ο Άγγελος Μπέκας, επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, εν όψει του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ (αντίπαλος της Ένωσης θα είναι οι Ελπίδες Οδυσσέα Νυδρίου, την Τετάρτη).

Το σκορ άνοιξε ο Στάικος στο 17' με σουτ, ενώ στο 23' η κεφαλιά του Λουκούμη σταμάτησε στο δοκάρι του Κετίκογλου. Ο Νόνας ήταν αυτός που με κεφαλιά στο 32' έκανε το 0-2 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 64' και πάλι με κεφαλιά.

enosi2

Διαιτητής: Ντίτσος

Βοηθοί: Μπάρκας, Φραγκούλης

 

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Μπέκας): Κετίκογλου, Ζέρης Π., Κώστας Αλ., Τουλκερίδης Αρ., Κουμπής, Πάσχος (85' Νικάκης), Πόποτας, Ζιώγκας (73' Ντοματάς), Ζέρης Ξ., Τουλκερίδης Β., Καλαντζής (46' Μυφτίου).

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Μπάμπης, Σκαμνέλος, Παλάντζας, Κολιός, Παπαδόπουλος Γ., Λουκούμης, Κώστας Στ., Παπαδόπουλος Δ. (46' Ευθυμίου), Στάικος (75' Μυρτάι), Νόνας, Τζίμας (53' Μουζάκης).

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr