Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 17:44

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι αποκλείστηκε το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας (pics+vid)

Πάλεψε, αλλά στάθηκε άτυχο στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας και αποκλείστηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, στα πλαίσια του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2013-14 (1-1 κανονική διάρκεια, 1-4 στα πέναλτι).

Έχοντας ως «σύμμαχό» του την εξέδρα (το ματς διεξήχθη στο «Αθανασία Τσουμελέκα»), το σχολείο της Πρέβεζας ξεκίνησε δυνατά το ματς, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς ο Μωραϊτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Πρεβεζάνοι δεν τα παράτησαν και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, με τον Καλατζή να σκοράρει με κεφαλιά.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι ευστόχησαν σε 4 χτυπήματα, ενώ οι γηπεδούχοι μόλις σε ένα (Ορ. Πάσχος-γκολ, Κώστας-άουτ, Λέζος-απόκρουση).

14059779121 1f4ab68daa_o

 

Διαιτητής: Μασούρας (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Μπάκος-Κιάκης (Πρέβεζας)

 14063451054 7d01cb7a64_o

ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης – Μαγκλάρας -Τσούτση - Παναγιωτίδη): Γκέλης, Ντούσκος, Καλατζής, Κίστης, Παπουτσής, Ζιώγκας, Ναστούλης, Λέζος, Κώστας, Πάσχος Ορ., Παναγιωτίδης.

Συμμετείχαν και οι: Κυραμάρης, Καρτεζίνης, Πάσχος Σ., Νάσης, Βαγγέλης.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Διαμάντης, Παπαθανάσης, Σταμάτης, Καϊπάνος, Συσοβίτης, Ντόβας, Μάλης, Τριάντης, Γιάχαλης, Μωραϊτης, Τσακανίκας.

Συμμετείχαν και οι: Κρανιάς Σ., Κρανιάς Α., Γρίβας, Καρράς, Σαμαράς, Τομαράς.

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr