Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 19:41

Ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά τίμησε τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων

Τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά την Κυριακή διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή που ήταν αφιερωμένη στην ανέγερση του νέου Ναού των Αγίων Αποστόλων.

DSC 2773

Μετά από ειδική άδεια από την Μητρόπολη, ο Σύλλογος Αγίων Αποστόλων πραγματοποίησε υπαίθρια λειτουργία στον χώρο όπου θα γίνει η ανέγερση του νέου Ναού των Αγίων Αποστόλων και ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Γκανάλας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσαν τους πιστούς για την προσπάθεια που καταβλήθηκε όλο αυτό το διάστημα για την ανέγερση του νέου Ναού.

IMG 8004

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά πραγματοποίησε γιορτή στον χώρο των παλιών κατασκηνώσεων, όπου χορευτικά από τον Άγιο Θωμά, την Ηγουμενίτσα, την Νάουσα καθώς και οι Μερακλήδες της Άρτας παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

IMG 8022

Ο Σύλλογος του Αγίου Θωμά, με τη συμμετοχή φίλων εθελοντών ετοίμασε και φέτος ένα ξεχωριστό δρώμενο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Το σκηνικό με την αυλή , τα γιασεμιά και την βουκαμβίλια άνοιξε την πόρτα του και ταξίδεψε το κοινό στην 21η Απριλίου του 1967.

IMG 8062

Η πρόεδρος του Συλλογου Γυναικών του Αγίου Θωμά κα Κίτσα Λεοπούλου-Σουρτζή ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής , όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και όσους όλο αυτό το διάστημα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανέγερση του νέου Ναού των Αγίων Αποστόλων.

IMG 8103

Η βραδιά έκλεισε με δημοτικό και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Τάκη Πλακιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ



 

 

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr