Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 04:01

Rapido Molino:Ένα Φεστιβάλ που δεν θα ξεθωριάσει ποτέ σαν μια παλιά φωτογραφία..

«Ζήσε μονάχα την στιγμή και άσε το μετά, ένα σωσίβιο η ζωή που ξεφουσκώνει αργά» ήταν οι τελευταίοι στίχοι που τραγούδησε ο Μπάμπης Στόκας λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στους...πιστούς που παρέμειναν μέχρι αργά στην πλατεία του Γοργόμυλου, η οποία για 11η συνεχόμενη χρονιά φιλοξένησε το Rapido Molino Rock Festival!

IMG 1378

Για μια ακόμη χρονιά οι νέοι άνθρωποι της περιοχής με την πολύτιμη υποστήριξη του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου διοργάνωσαν με επιτυχία για δύο ημέρες το 11ο Rapido Molino Rock Festival και μπορεί η βροχή το πρώτο βράδυ να δημιούργησε άγχος και αγωνία στους διοργανωτές, ωστόσο σίγουρα το αποτέλεσμα του διήμερου φεστιβάλ -που αποτέλεσε πόλο έλξης για πάνω από 1500 άτομα από Πρέβεζα, Άρτα και Γιάννενα (και όχι μόνο)- τους γέμισε με ικανοποίηση και δύναμη για να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια το ίδιο δυναμικά.

Το πρώτο βράδυ τα «Μωρά στη Φωτιά» σίγουρα ξεχώρισαν, ενώ τη δεύτερη ημέρα το φεστιβάλ ξεκίνησε με τους «Rapidomolino Band», και ακολούθησαν ο Ντίνος Γιαννακός, οι Drunken Monkeys και οι Norma. Η αυλαία του Φεστιβάλ έπεσε με τη χαρακτηριστική φωνή του Μπάμπη Στόκα...

IMG 1515

Ραντεβού του χρόνου σε ένα Φεστιβάλ που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεθωριάσει σαν μια παλιά φωτογραφία...

Έκθεση εικόνων