Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 16:50

Η ζωή στην Πρέβεζα κυλάει στο... ΡΕΛΑΝΤΙ (photo)

Σε μία εποχή, όπως η δική μας, που αρκετές φορές διαπιστώνουμε πως κάποια πράγματα «σερβίρονται» σε όλους μας σε «κόπιες», αλά... copy-paste, ένας νέος μεζεζοκαφενές στην Πρέβεζα (στον πεζόδρομο της Μπιζανίου), αποφασίζει να βαδίσει ένα διαφορετικό «δρόμο».

IMG 9942

Το όνομα αυτού «ΡΕΛΑΝΤΙ». Πολύ απλά γιατί η ζωή στην Πρέβεζα κυλάει στο... ρελαντί.
Εκεί που... αλλάζουν οι ταχύτητες πάντως, είναι όταν θα σερβίρονται οι δεκάδες πρωτότυποι και διαφορετικοί μεζέδες, σε ένα χώρο, που ο φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί άγνωστη λέξη.

IMG 9918

Ο θαμώνας άλλωστε θα μπορεί να βλέπει σε... «πρώτη θέση» την παραγωγή των πιάτων, κάτι που πιστοποιεί πως όλα θα παρασκευάζονται στη στιγμή.
Ο Ηλίας ξεκίνησε δουλειά σε έναν καλαίσθητο χώρο με άποψη, ο οποίος θα «παντρεύει» το παραδοσιακό και το μοντέρνο, τόσο στους μεζέδες, όσο και στον καφέ.

IMG 9943

Το... μενού θα περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις... ορέξεις, πέρα από τους κρεατοφάγους, με «πινελιές» από λαχανικά εποχής, ψάρια και όσπρια.

IMG 8978
Το «ΡΕΛΑΝΤΙ» ξεκίνησε το ταξίδι του στη Μπιζανίου, με αρκετές εκπλήξεις για τη φυσιογνωμία ενός μεζεδοκαφενέ.Και το βέβαιο είναι πως έχει κάτι να πει...  

 

Έκθεση εικόνων