Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 23:39

Μαγικό ταξίδι "από την όπερα στο μιούζικαλ" με οδηγό τη Φιλαρμονική "Ορφεύς"

Ένα μαγικό ταξίδι «από την Όπερα στο Μιούζικαλ» προσέφερε το βράδυ του Σαββάτου η Φιλαρμονική Πρέβεζα «Ορφεύς», κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την ανάγκη να παραμείνει ζωντανό αυτό το κύτταρο πολιτισμού της Πρέβεζας.

IMG 6222

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Πρέβεζας και περιλάμβανε γνωστές ελληνικές οπερέτες και αγαπημένες μελωδίες από μεγάλα μιούζικαλ και όπερες κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που σχεδόν γέμισε την αίθουσα.

IMG 6113

Η Φιλαρμονική Πρέβεζας συνεργάστηκε με τους γνωστούς καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τη σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, τη σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου και τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, ενώ τη διεύθυνση είχε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής κ. Κώστας Μπίτος.

Δείτε το βίντεο:

Έκθεση εικόνων