Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Μαϊος 2015 02:50

Η Πρέβεζα υποδέχτηκε τον Μάιο με την 1η Γιορτή των Λουλουδιών

Με έναν διαφορετικό τρόπο υποδέχτηκε φέτος την Πρωτομαγιά η πόλη της Πρέβεζας, αφού το Καρναβαλικό Κομιτάτο συνεχίζοντας την έντονη δραστηριότητα του και πέρα από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις διοργάνωσε με επιτυχία την 1η Γιορτή Λουλουδιών.

IMG 1205b

Μικροί αλλά και μεγάλοι ζωγράφισαν, φύτεψαν λουλούδια, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην Πλατεία Ανδρούτσου και παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να βάλουν κάποιοι η οργανωτική επιτροπή του Κομιτάτου δεν το έβαλε κάτω και έδωσε μια διαφορετική ανοιξιάτικη και χαρμόσυνη πνοή στην πόλη.

IMG 1185

Την γιορτή χαιρέτησαν η πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας κ. Παρθενία Καζάκου και η επιστημονικά υπεύθυνης του Ξενώνα - Εστίας Ψυχαργώς Βάσω Μπόρου, ενώ το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας βράβευσε τον Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς για την κοινωνική του προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

IMG 1179

Τη δική τους πινελιά έβαλε το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας με τα τμήματα αισθητικής τέχνης (μακιγιάζ) και κομμωτικής τέχνης, ενώ τα παιδιά του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας φύτεψαν λουλούδια και έφτιαξαν χειροτεχνίες.

IMG 1215

Οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας υπό τις οδηγίες της Ιουλίας Λύρου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ και ο ΑΓΣ Κλεοπάτρα της Βάσως Ζαντραβέλη συμμετείχε στη γιορτή των λουλουδιών με ελεύθερη χορογραφία, χορογραφία με Στεφάνια –χαρταετούς, ομαδικό πρόγραμμα 5 στεφάνια και πρόγραμμα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής.

IMG 1248

Ακολούθησαν χορευτικά Ζούμπα, street dance και σύγχρονος χορός από το Fitness studio με υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη και από τα τμήματα μπαλέτου του Gym center με υπεύθυνη την Ελισάβετ ΜπασιούληBella (Latin ρυθμός) Βαλς (κλασικό),χορευτικό hip-hophip-hop και σύγχρονος χορός. Η εκδήλωση έκλεισε με δύο χορευτικά από την Ακαδημία Χορού Pa Bailar και υπεύθυνη την Φαίη Σουίδα.

IMG 1309

Κατά την διάρκεια της γιορτής στην Πλατεία Ανδρούτσου υπήρχαν stand με γαστρονομικές απολαύσεις του Εργαστηρίου μπουγάτσας Donald, αλλά και stand με ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς.

Η Γιορτή των Λουλουδιών θα κορυφωθεί σήμερα το βράδυ με το Flower party στο Μητρόπολις Cafe.

Έκθεση εικόνων