Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 01:12

Με επιτυχία συνεχίστηκε η 2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου

Με δύο παραστάσεις συνεχίστηκε την Τρίτη το μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας.

IMG 9613

Πρώτο ανέβηκε στη σκηνή της Θεοφανείου το Γυμνάσιο Πάργας, το οποίο παρουσίασε την πιο δημοφιλή από τις σωζόμενες τραγωδίες του Ευριπίδη «Τρωάδες» και αμέσως μετά στην σκηνή ανέβηκαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Πρέβεζας με το έργο «Αλιβάνιστος» του Παπαδιαμάντη.

IMG 9624

Η αίθουσα και τη δεύτερη ημέρα ήταν γεμάτη από μαθητές, γονείς αλλά και απλούς θεατές που βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφόρων ειδών παραστάσεις τις οποίες ετοίμασαν μαθητές με πολύ μεράκι και κόπο.

IMG 9645

Σήμερα Τετάρτη οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στις 19:00 στην ΟΑΣΗ με το Γυμνάσιο Καναλακίου και τον «Βιολογικό μετανάστη» του Αρκά, ενώ στη συνέχεια το Λύκειο Καναλακίου θα ανεβάσει την «Αντιγόνη» του Μπρέχτ.

IMG 9635

Την Πέμπτη στη Θεοφάνειο στις 8 το βράδυ το 3ο Γυμνάσιο θα ανεβάσει το έργο του Νιλ Σάιμον «Ηλίθιοι».

Την Παρασκευή στη Θεοφάνειο στις 8 το βράδυ το 2ο Λύκειο θα δώσει την παράσταση «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου και το μαθητικό φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Θεοφανείου με το Γυμνάσιο Θεσπρωτικού και την παράσταση «Η Συμπεθέρα από το Μπεράτι.

Έκθεση εικόνων