Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012 14:21

Πέφτει η αυλαία του 30ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας

Με την τελετή λήξης στις 9 το βράδυ στο δημοτικό κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος πέφτει σήμερα η αυλαία του 30ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η Χορωδία Αρμονία.

Χθες, για μια ακόμη βραδιά η Πρέβεζα πλημμύρισε με ήχους, μελωδίες, γλώσσες, παραδόσεις και πολιτισμό από διάφορες γωνιές της γης από χορωδούς που έδωσαν μια διαφορετική νότα στη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά της Πρέβεζας.

IMG 4732

Στο Κάστρο του Παντοκράτορα έτσι κι αλλιώς ο χώρος είναι επιβλητικός, αλλά οι φωνές των χορωδών δημιούργησαν ένα μαγικό σκηνικό που σίγουρα ταξίδεψε αλλά και διασκέδασε το κοινό που έδωσε το παρών.

IMG 4794

Την ίδια στιγμή χορωδίες έδωσαν μια ακόμη «παράσταση» στην πλατεία Λιμενικού Ταμείου στην παραλία της πόλης, ενώ μέχρι αργά το βράδυ μπορούσες να συναντήσεις χορωδούς σε διάφορα σημεία της πόλης να σιγοτραγουδούν και να απολαμβάνουν τη διαμονή τους στην Πρέβεζα.

Σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 9 θα ολοκληρωθεί το Φεστιβάλ με την τελετή λήξης και την απονομή των επάθλων στους διαγωνιζόμενους του Διαγωνισμού Θρησκευτικής Μουσικής.

Έκθεση εικόνων