Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 23:21

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2016 ξεκίνησε!(photos+video)

Το σύνθημα για την επίσημη έναρξη του φετινού Καρναβαλιού έδωσε το βράδυ του Σαββάτου με τον πιο δυναμικό τρόπο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, βάζοντας την πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή σε ρυθμούς Αποκριάς!

IMG 2331

Για πρώτη φορά ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης(ο οποίος είχε ένα μικροατύχημα ανεβαίνοντας στη σκηνή) κήρυξε την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού, ενώ οι φίλοι και τα μέλη του Κομιτάτου κατέκλυσαν την Β. Μπάλκου αλλά και την κεντρική αγορά και «έστησαν» ένα αποκριάτικο πάρτι στο κέντρο της πόλης.

IMG 2456

Μια σειρά από χορευτικά σχήματα έβαλαν τον κόσμο στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, η οποία θα κορυφωθεί στις 12 Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που ξεκίνησε από τις 16 Ιανουαρίου.

IMG 2390

Το Γαϊτανάκι από το 2ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας έδωσε και φέτος έναν παραδοσιακό τόνο στην εκδήλωση και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν κατά σειρά χορευτικά σχήματα από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, το FITNESS STUDIO, το PA BAILAR, το DANCE FLAME, το ΧΟΡΟΧΩΡΟ ΕΚΦΡΑΣΗ και το GYM CENTER.

IMG 2357

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από εδώ και πέρα έχει ως εξής:

Σάββατο 5-3-2016: Κόκκινος Χορός

Σάββατο 12-3-2016: – Μεγάλη με άρματα παρέλαση (αφετηρία πρώην ΚΤΕΛ Ν. Πρέβεζας, τερματισμός παραλίας Πρέβεζας) ώρα συγκέντρωσης 19.00

IMG 2560

Κυριακή 13-3-2016: Τελετή λήξης. Χώρος: Πλατεία Ανδρούτσου ώρα Έναρξης 19.00 Πριν ξεκινήσει η τελετή λήξης τα Γκρουπ ψηφίζουν 1ον για το καλύτερο άρμα, με τρεις επιλογές εκτός από το δικό τους και 2ον το καλύτερο γκρουπ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Θα δοθούν τα ονόματα των αρχηγών κάθε γκρουπ, που θα συμμετέχουν και θα ψηφίζουν στον κρυμμένο θησαυρό. θα δοθούν τα έπαθλα στους νικητές, του κρυμμένου θησαυρού και θα γίνει καύση του Καρνάβαλου. Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!!!

Δείτε το βίντεο από την τελετή έναρξης:

Έκθεση εικόνων