Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 11:35

Χειροκροτήθηκαν θερμά τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στην Ημέρα Ελληνικής Μουσικής (photos+video)

Την ευκαιρία να δώσουν ένα μικρό δείγμα από τη «δουλειά» που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας είχαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Σχολείου, στην Ημέρα Ελληνικής Μουσικής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας.

IMG 8386

IMG 8423

Η συναυλία έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας «Ημέρες Μουσικής» που ξεκίνησαν την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.

IMG 8420

IMG 8395

Το Σύνολο Έντεχνου Λαϊκού Τραγουδιού, το Σύνολο Παραδοσιακής Χορωδίας, το Σύνολο Παραδοσιακής Ορχήστρας και η Τάξη Παραδοσιακού Κλαρίνου, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών τους μας ταξίδεψαν μουσικά και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

IMG 8427

Σήμερα Πέμπτη στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας το Μουσικό Σχολείο θα παρουσιάσει μαθητικές μουσικές συμπράξεις , όπου συμμετέχουν μαθητές των τάξεων των οργάνων και την Παρασκευή οι “Ημέρες Μουσικής” ολοκληρώνονται με την Ημέρα Ευρωπαϊκής Μουσικής όπου συμμετέχουν το Κιθαριστικό Σύνολο, η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής και η Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής.

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων