Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 11:51

Συγκινημένη η Λένα Μαντά παρουσίασε στην Πρέβεζα το βιβλίο της “Ζωή σε Πόλεμο” (pics)

Οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ο σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και το βιβλιοπωλείο ΚΕΝΤΡΟ, το οποίο συνηθίζει πλέον το πρεβεζάνικο κοινό σε υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις, οργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Μαντά “Ζωή σε Πόλεμο”, το απόγευμα της Τετάρτης στην Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης (πρώην οικία Αθανασιάδη), παρουσία της συγγραφέως.

Η Λένα Μαντά συγκινημένη, καθώς το βιβλίο είναι ένα ολόκληρο κομμάτι από τη ζωή της, βρέθηκε ανάμεσα σε φανατικούς αναγνώστες-αναγνώστριες που γέμισαν την αίθουσα και μοιράστηκε συναισθήματα, εικόνες, σε μία μέθεξη με το κοινό της, ενώ υπέγραψε δεκάδες αντίτυπα του βιβλίου της.

IMG 8520

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

“Φραντζέσκα, η ηρωίδα μου… Αθηνά, η μητέρα μου… Ζωή σε πόλεμο, η ζωή της…

Η ιστορία της, η διαδρομή της, οι επιλογές της, η σχέση μας και τα δεκαεννιά χρόνια που έμεινα μαζί της. Σε πόλεμο με όλους η μητέρα μου. Μ’ εμένα, με τους φίλους της, με τους δικούς της, με την ίδια τη ζωή τελικά… 

Μαζί με την ιστορία της, και τα δικά μου παιδικά και εφηβικά χρόνια. Λόγια που δεν ειπώθηκαν, παραλείψεις που έφεραν πόνο, πράξεις που πλήγωσαν, χαμένες αγκαλιές και δάκρυα. Όλα μέσα σε τούτες τις σελίδες, που, εκτός από βιογραφία, έγιναν κι ένα οδυνηρό ταξίδι στο δικό μου χθες, στην αφετηρία μου…”.

 

 

 

Έκθεση εικόνων