Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 13:17

Συγκίνησε και πέρασε μηνύματα η παράσταση “γιατί είχε φτερΆ” (photos)

Για ακόμη μια χρονιά η καθιερωμένη θερινή θεατρική παράσταση που διοργάνωσαν οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης - Πρόγραμμα “Ψυχαργώς” του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αγωγής και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας, συγκίνησε και πέρασε τα ανάλογα μηνύματα, το βράδυ της Παρασκευής στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

IMG 3573

Με λόγια, μουσικές και... ιστορίες για μεγάλους, η Γιάννα Κούλα και ο Δημήτρης Καραγεώργος, “έπαιξαν” με την αφήγηση και τις μελωδίες, αλλά και τη σκηνική παρουσία, παρουσιάζοντας ιστορίες που έχουν ειπωθεί, λέγονται και θα ειπωθούν στο μέλλον, μέσα από το φανταστικό και το πραγματικό, σε σύμπαντα παράλληλα που πολλές φορές δε φτάνει ο ανθρώπινος νους ή απλά τα προσπερνά ως ασήμαντα. Ασήμαντα που όμως μπορεί να είναι και εξίσου σημαντικά για τις ζωές άλλων ανθρώπων ή ζωντανών πλασμάτων.

IMG 3559

Η επιστημονική υπεύθυνος των Δομών κα Βάσω Μπόρου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ στον προαύλειο χώρο της Θεοφανείου λειτούργησε έκθεση φωτογραφιών-στιγμιοτύπων από τη ζωή στον ξενώνα και τα προστατευόμενα διαμερίσματα του προγράμματος.

 

Έκθεση εικόνων