Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 02:31

Με επιτυχία η Βραδιά Κλασσικής Κιθάρας

Μια πολύ όμορφη βραδιά υπό τους ήχους της κλασσικής κιθάρας μας χάρισαν το Ωδείο Πολυρυθμία και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία-Παράρτημα Πρέβεζας την περασμένη Κυριακή.

IMG 5984 copy

Ο Ντίνος Γιαννακός και ο Γιώργος Αθανασίου απέδωσαν έργα κλασσικής μουσικής αναδεικνύοντας μοναδικά τον ήχο της κιθάρας και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε γεμίσει τον ξεχωριστό χώρο που έχει δημιουργήσει η ΕΦΕ στο Κάστρο του Αγίου Αντρέα.

IMG 6005 copy

Η κα Βλαχοπούλου εκ μέρους της ΕΦΕ καλωσόρισε το κοινό, υπενθυμίζοντας πως οι συναντήσεις της ΕΦΕ πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα 7 με 9 το απόγευμα στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος έδωσε συγχαρητήρια τόσο στην ΕΦΕ όσο και στο Ωδείο Πολυρυθμία για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, αποτελώντας δύο ζωντανά πολιτιστικά κύτταρα της πόλης.

IMG 5969 copy

Από το Ωδείο Πολυρυθμία ο κ. Ρώσσος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει η εκδήλωση, σημειώνοντας πως το Ωδείο Πολυρυθμία θα πραγματοποιήσει και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στη βραδιά ερμηνεύτηκαν έργα των Vivaldi, Bach, Dowland, Lobos, Boccherini, Albeniz και Τζωρτζινάκη και στο πιάνο συνόδευσε η Λαμπρινή Ράπτη, ενώ παράλληλα στο χώρο λειτούργησε και ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μελών της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας

Έκθεση εικόνων