Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 04:30

"Αποχαιρετιστήριο" ρεσιτάλ πιάνου από την Ελεονώρα Αποστολίδη

Μέσα σε θερμά και συνεχή χειροκροτήματα η Πρεβεζάνα πιανίστα Ελεονώρα Αποστολίδη έδωσε το «αποχαιρετιστήριο» ρεσιτάλ πιάνου χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πρέβεζας το οποίο γέμισε από φίλους της μουσικής αλλά και...θαυμαστές της νεαρής Ελεονώρας.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου σε θέματα πολιτισμού κ. Κοσμάς Κορωναίος δεν έκρυψε τη χαρά και την συγκίνησή του για την εξέλιξη της Ελεονώρας μέσα από το δημοτικό ωδείο της Πρέβεζας, ενώ και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα πολιτισμού κ. Νίκος Ανατολιωτάκης συνεχάρη την Ελεονώρα υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλά νέα παιδιά ακόμη.

IMG 9917

Αναμφίβολα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, για το Δημοτικό Ωδείο και για την πόλη, να διακρίνονται διεθνώς νέα παιδιά, με «όπλο» το ταλέντο τους, την άρτια μόρφωσή τους και την επίμονη και αδιάκοπη μελέτη τους και η Ελεονώρα χθες βράδυ σίγουρα ένιωσε το θαυμασμό αλλά και την αγάπη των πολιτών της Πρέβεζας που τη χειροκρότησαν θερμά, θέλοντας έτσι να της δώσουν δυνάμεις να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά.

IMG 9925

Η ήδη καταξιωμένη και πολυβραβευμένη 18χρονη Πρεβεζάνα πιανίστα ερμήνευσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο έργα Χατζιδάκι, Ραχμάνινωφ, Προκόφιεφ, Χάυδν και Λιστ, σε ένα «αποχαιρετιστήριο» ρεσιτάλ πιάνου, αφού από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη, για να συνεχίσει τις Πανεπιστημιακές της σπουδές στο πιάνο, με πλήρη υποτροφία, στην τάξη του καθηγητή Paul Ostrovsky.

Έκθεση εικόνων