Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 02:44

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας βάζοντας σιγά σιγά την πόλη σε αποκριάτικους ρυθμούς!

IMG 2496

Τα πρώτα γκρουπ έχουν ήδη σχηματιστεί και μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας εν όψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας έκοψε την πίτα του με την ευχή και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, κέφι, όρεξη, περισσότερο χαμόγελο και αισιοδοξία.

IMG 2499

Τα μέλη του Κομιτάτου διοργάνωσαν για ακόμη μια φορά μια βραδιά γεμάτη κέφι και πλούσια δώρα, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρέδωσαν ένα συμβολικό βραβείο στον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για τη μέχρι στιγμής προσφορά του στο Καρναβαλικό Κομιτάτο αλλά και γενικότερα στον πολιτισμό.

Σε ό,τι αφορά τις φετινές εκδηλώσεις του Κομιτάτου, υπάρχουν μερικές αλλαγές, με την Τελετή Έναρξης να πραγματοποιείται την Κυριακή 16 Φλεβάρη το μεσημέρι και την ίδια μέρα το απόγευμα η «Άσωτη γιορτή».

IMG 2502

Την Παρασκευή 21 Φλεβάρη πραγματοποιείται ο «Κόκκινος χορός» και το Σάββατο 22 Φλεβάρη, η ποδαράτη παρέλαση.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η «Περιήγηση των Καρναβαλιστών», το Σάββατο 1η Μαρτίου πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα παρέλαση και την Κυριακή 2 Μαρτίου, η καύση του Καρνάβαλου.

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr