Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 16:15

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας 2014 ξεκίνησε!(pics+vid)

Με έντονα καρναβαλικά χρώματα βάφτηκε το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας σήμερα το πρωί αφού το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πραγματοποίησε την τελετή έναρξης για τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις.

IMG 5052

Η οργανωτική επιτροπή του Κομιτάτου Πρέβεζας έστησε ένα μεγάλο πάρτυ στην Οδό Β. Μπάλκου και εκατοντάδες μέλη αλλά και φίλοι του Κομιτάτου πήρα μέρος στη μεγάλη γιορτή που θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση και το κάψιμο του Καρνάβαλου.

IMG 5077

Οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας, τα κορίτσια του συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής Πύρρου, οι μαθητές του 4ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας, η χορευτική ομάδα της Μαριέτας Γκούμα και τα κορίτσια του συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής «Κλεοπάτρα» έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στην τελετή έναρξης, ενώ τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων παίρνει το απόγευμα η «Άσωτη Γιορτή» στο Piccolo, στο ύψος του παλιού ΚΤΕΛ.

IMG 5277

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο "Κόκκινος χορός" στο Memories.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ποδαράτη παρέλαση (ώρα εκκίνησης 20.30), με αφετηρία την οδό Καρυωτάκη, στο ύψος που είναι το κτίριο του ΟΤΕ, πορεία την κεντρική αγορά της Πρέβεζας, συνέχιση προς το ύψος που είναι το δικαστικό μέγαρο, συνέχιση στην παραλία της Πρέβεζας και κατάληξη, στο ύψος που είναι το fast food Elvis.

IMG 5236

Το Σάββατο 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (ώρα εκκίνησης 20.00), με αφετηρία τη Λ. Ειρήνης και κατάληξη την παραλία της Πρέβεζας, στο ύψος που είναι η πλατεία Ανδρούτσου.

Την Κυριακή 2 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με Καρναβάλι των μικρών το μεσημέρι, μουσικά και χορευτικά σχήματα στην πλατεία Ανδρούτσου και καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου σε σημείο του λιμανιού της Πρέβεζας.

IMG 5288

Το atpreveza.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του Καρναβαλικού Κομιτάτου και θα σας μεταφέρει το κλίμα του Καρναβαλιού από την Πρέβεζα!

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr