Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 22:56

Βράβευση ξενοδοχείων στην Πάργα από την KUONI Nordic Apollo-Αύξηση των αφίξεων από Σκανδιναβικές χώρες κατά 35% το 2014

Τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν στην Πάργα για το έτος 2013 βράβευσε ο τουριστικός οργανισμός Kuoni nordic-Apollo, σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Salvator hotel villas & spa, με τους διοργανωτές να επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως η ευρύτερη περιοχή το 2014 θα έχει αύξηση των αφίξεων από Σκανδιναβικές χώρες(Σουδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία) κατά 35%!

IMG 5506

Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο κ. Αντώνης Ζυγούρης αφού παρουσίασε τους Σκανδιναβούς συνεργάτες του, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα είναι πάντα δίπλα σε αναπτυξιακές δραστηριότητες, ενώ πρόσθεσε πως απαιτούνται προσπάθειες πέρα από την ανάπτυξη της Πάργας και στην περιοχή του Φαναρίου.

Ο υπεύθυνος συμβολαίων της Σκανδιναβικής εταιρείας ROGER JARKELL, (Senior Contracting Manager) μίλησε με τα καλύτερα λόγια τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, ενώ από την πλευρά της η Nina Hornebal, αφού καλωσόρισε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση, αναφέρθηκε σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα.

IMG 5546

Σύμφωνα με την κα Hornebal φέτος η εταιρεία έχει 26 χιλιάδες κρατήσεις, που θα μοιραστούν στην Πάργα, τα Σύβοτα και τη Λευκάδα, ενώ σε σύγκριση με την περσινή χρονιά υπάρχει μια αύξηση στις κρατήσεις αεροπορικών θέσεων με προορισμό την περιοχή κατά 7 χιλιάδες!

Η κα Hornebal επισήμανε πως στόχος της εταιρείας είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή και προέτρεψε τους φορείς του τουρισμού αλλά και τους τοπικούς φορείς που έδωσαν το παρών να βρουν τον τρόπο και να γίνουν δημιουργικοί προκειμένου να επιτευχθεί επιτέλους η πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

IMG 5553

Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν χωρίστηκαν στις κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία ήταν 2+...-3, ή δεύτερη κατηγορία 3+...-4 και η τρίτη κατηγορία 4+....-5. Επίσης δόθηκε και ειδικό βραβείο για την εξαιρετική ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

IMG 5557

Στην πρώτη κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο πήρε η ξενοδοχειακή μονάδα "Angela" με σκορ 8.2, Χάλκινο μετάλλιο έλαβε στην ίδια κατηγορία και η ξενοδοχειακή μονάδα "Rosanea" επίσης με σκορ 8.2. Το αργυρό μετάλλιο, έλαβε η ξενοδοχειακή μονάδα "Μαργαρίτης" με σκορ 8.3. Αργυρό μετάλλιο στην ίδια κατηγορία πήγε στην ξενοδοχειακή μονάδα "REZI". Τέλος το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη κατηγορία πήρε η ξενοδοχειακή μονάδα "ΒΥΖΑΝΤΙΟ" με σκορ 8.4.

IMG 5560

Στη δεύτερη κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο έλαβε η ξενοδοχειακή μονάδα "MAGDAS" με σκορ 9.2. Το αργυρό μετάλλιο έλαβε η ξενοδοχειακή μονάδα "MEDITERANIAN RESORT" με σκορ 9.4. Το Χρυσό μετάλλιο, έλαβε η ξενοδοχειακή "SOL" του κ. Δράκου με σκορ 9.8.

IMG 5563

Στην τρίτη κατηγορία 4+...-5, το χρυσό μετάλλιο πήγε στο "SALVATOR VILLAS & SPA" του κ. Ζυγούρη με σκορ 9.2.

IMG 5580

Το ειδικό βραβείο για την εξαιρετική ποιότητα παροχής υπηρεσιών, έλαβε το "PARGA BEACH RESORT" και το παρέλαβε ο διευθυντής του κ. Δημήτρης Μαρίνος.

IMG 5594

Αμέσως μετά ακολούθησε μικρή δεξίωση με ζωντανή μουσική όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον τουρισμό και τις προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr