Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 02:23

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Εικόνες ντροπής, πλήρους εγκατάλειψης και αδιαφορίας αντικρίζει όποιος επισκεφτεί το ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο της Πρέβεζας στην Κυανή Ακτή.

Παρόλο που από σήμερα μπήκαμε και «επίσημα» στην θερινή περίοδο και το κολυμβητήριο θα έπρεπε να σφύζει από ζωή και τις φωνές των μικρών αθλητών των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας, δυστυχώς αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι το κολυμβητήριο έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη του!

P1010239

Εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό κυριαρχούσαν οι παιδικές φωνές και οι προσπάθειες των αθλητών της πόλης στα νερά της πισίνας, σήμερα αυτό που κυριαρχεί είναι η λάσπη, η μούχλα, τα σπασμένα προστατευτικά, οι ετοιμόρροποι βατήρες, οι κλειστές κερκίδες, η καταστροφή και η εγκατάλειψη.

IMG 0119

Οι εγκαταστάσεις έχουν αφεθεί στην τύχη τους και φαίνεται πως ουδείς ενδιαφέρεται να κάνει κάτι αφού ήδη φτάσαμε στο Καλοκαίρι και η εικόνα είναι απαράδεκτη, ενώ τώρα δεν στέκει καν η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο προκειμένου να θερμανθεί η πισίνα και να λειτουργήσει!

IMG 0121

Δυστυχώς ίδιες εικόνες αντικρίζει κανείς και στο γήπεδο μπάσκετ, ενώ το μόνο που διασώζεται στην περιοχή είναι τα γήπεδα τένις.

IMG 0124

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές της και να δώσει άμεσα λύση προκειμένου σύντομα να τεθεί και πάλι σε λειτουργία ένας χώρος που προάγει τον αθλητισμό.

Έκθεση εικόνων