Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 01:35

The Captain's House - Ένα ξενοδοχείο στολίδι στο κέντρο της Πρέβεζας

Δυο βήματα από τo πανέμορφo λιμάνι της Πρέβεζας, στην παλιά πόλη, το Αρχοντικό του Καπεταν-Γιώργη Ποταμιάνου, έχει διαμορφωθεί σε έναν κομψό ξενώνα, το The Captain's House, που σας προσκαλεί να μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης, σε ένα φιλικό περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Πρέβεζας.

IMG 7566

Το απόγευμα του Σαββάτου το Captain's House και οι δύο υπεύθυνες του ξενοδοχείου Νατάσα Καραμανίδη και Κρυσταλλία Μερισιώτη διοργάνωσαν έναν απογευματινό μπουφέ στο σαλόνι του ξενοδοχείου προκειμένου οι πολίτες της Πρέβεζας να γνωρίσουν τους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του ξενοδοχείου, που ήδη καταγράφει τη δική του πορεία στη φιλοξενία ντόπιων αλλά και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

IMG 7545

Το αρχοντικό αυτό, που χρονολογείται από το 1896, τη χρονιά των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων, ανακαινίστηκε το 2010 με σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής και αποτελεί πραγματικό στολίδι στο κέντρο της πόλης.

IMG 7544

Το "Σπίτι του Καπετάνιου" διαθέτει σε προσιτές τιμές 9 δωμάτια, εκ των οποίων τα 7 είναι Superior Rooms, 1 Junior Suite και 1 Principal Suite. Τα υψηλής αισθητικής δωμάτιά διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο, σεσουάρ, τηλέφωνο, Mini-bar, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, Wi-Fi, ιδιόκτητο πάρκινγκ και ποδήλατα για τους επισκέπτες δωρεάν.

IMG 7573

Στην αίθουσα πρωινού θα γευθείτε αυθεντικές σπιτικές ηπειρώτικες γεύσεις από αγνά και βιολογικά προϊόντα της περιοχής, ενώ στο σαλόνι μπορείτε να χαρείτε ήρεμες στιγμές συντροφιά με μια σημαντική συλλογή βιβλίων και εκδόσεων που αφορούν την Πρέβεζα και την Ήπειρο.

Ταυτόχρονα το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης στους ενοίκους του και ειδικές τιμές σε αντιπροσώπους εταιριών ή σταθερούς πελάτες του.

The Captain's House - Το Σπίτι του Καπετάνιου

Καρυωτάκη 4, Πρέβεζα

Τηλ. 2682 023915


Έκθεση εικόνων