Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 04:42

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Πρέβεζα

Το Χαμόγελο του Παιδιού συμπληρώνοντας 20 χρόνια δράσης, προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που πραγματοποιείται από χθες 10 Δεκεμβρίου ως και αύριο 12 Δεκεμβρίου και ώρες από 08:00 έως 21:00 στην αίθουσα της πρώην Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας.

IMG 9373

Στο χώρο φιλοξενούνται οι πρωτότυπες και χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών από τα Σπίτια του Χαμόγελου, αλλά και των εθελοντών που για ακόμη μια φορά με πολύ μεράκι και αγάπη δημιούργησαν. Επίσης, διατίθενται και τα είδη του Οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη, Χριστουγεννιάτικες ευχητήριες κάρτες και δωράκια.

IMG 9374

Ο εκπρόσωπος του Οργανισμού κ. Ιορδάνης Τσομπανάκης μίλησε για τις δράσεις του «Χαμόγελου» στην κάμερα του atpreveza.gr σημειώνοντας πως είναι χρέος των ανθρώπων του Χαμόγελου να ενημερώσουν ακόμη περισσότερο και πιο συχνά για τις δράσεις του, την κοινωνία της Πρέβεζας η οποία δείχνει μεγάλη ανταπόκριση.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει το έργο του Οργανισμού μπορεί να επισκεφτεί το Παζάρι αυτές τις ημέρες ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το Χαμόγελο του Παιδιού στην εθνική γραμμή SOS 1056 η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, όπου ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να κατευθύνουν οποιονδήποτε.

Έκθεση εικόνων