Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 13:59

Η «μάχη» της Πρωτοχρονιάς στα διόδια του Ακτίου – Δεν υποχωρούν οι εργαζόμενοι (photo+vid)

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, το συλλαλητήριο των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην εργασία μέχρι τέλους και θα κάνουν Πρωτοχρονιά στη δουλειά τους.

IMG 0596

Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας στην κατάσταση που επικρατεί (διαβάστε ΕΔΩ) και έχει φέρει τους 18 εργαζόμενους και τους 5 απολυμένους των διοδίων σε απόγνωση.

IMG 0613

Εκ μέρους του υπό σύσταση σωματείου εργαζομένων στα διόδια, το οποίο έχει πλέον αναγνωριστεί, ο Χρήστος Μήτσουρας σε μία δραματική ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων, πως αυτός και οι συνάδελφοί του θα αφήσουν τις ζωές τους στην εργασία τους, αν στις 12 το βράδυ, με την αλλαγή του χρόνου, η εταιρεία χρησιμοποιήσει τα ΜΑΤ και τους νέους εργαζόμενους, για να τους αντικαταστήσει.

«Καλούμε όλο το λαό να κάνει Πρωτοχρονιά στα διόδια, μαζί με τους εργαζόμενους», ανέφερε επίσης ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας, κ. Νίκος Σταματέλλος.

IMG 0580

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν φορείς, οργανώσεις, σώματεία και εκπρόσωποι κομμάτων, οι οποίοι δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους των διοδίων.

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας – Δημήτρης Πάτσης



Έκθεση εικόνων