Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 01:46

"Εκτός λειτουργίας" και πάλι το αλιευτικό καταφύγιο Καστροσυκιάς

Άλυτα παραμένουν τα προβλήματα στο αλιευτικό καταφύγιο Καστροσυκιάς, το οποίο για μια ακόμη φορά, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, ουσιαστικά τέθηκε «εκτός λειτουργίας» αφού το στόμιο του καταφυγίου έκλεισε και πάλι από τα φερτά υλικά.

IMG 3038

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να εισέλθουν οι βάρκες των αλιέων, αλλά παράλληλα και να μην μπορούν να εξέλθουν οι βάρκες που βρίσκονταν ήδη μέσα στο καταφύγιο και οι οποίες εδώ και λίγες ημέρες παραμένουν εγκλωβισμένες σε ένα καταφύγιο, που μόνο καταφύγιο δεν θυμίζει η εικόνα του αφού ακόμη και ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό έχει υποστεί μεγάλη καθίζηση εγκυμονώντας κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα.

IMG 3045

Οι κάτοικοι αλλά και οι αλιείς της ευρύτερης περιοχής ζητούν επίμονα τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια , να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί το Καταφύγιο λειτουργικό, ωστόσο οι προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πριν ένα περίπου χρόνο βρήκαν πολλά εμπόδια και τελικά δεν ευοδώθηκαν.

IMG 3042

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα του δήμου Πρέβεζας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να θορυβηθούν και να μεριμνήσουν για το πρόβλημα;

Έκθεση εικόνων