Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 18:05

Η Ήπειρος έκλεψε τις εντυπώσεις στην έκθεση HO.RE.CA. 2015!(photos)

Η Ήπειρος και τα μοναδικά της προϊόντα πρωταγωνίστησαν την Κυριακή στην έκθεση HO.RE.CA. 2015, στα πλαίσια της οποίας έγινε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού.

IMG 1412

Οι επισκέπτες της 10ης έκθεσης HO.RE.CA που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στο Metropolitan Expo, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και της Περιφέρειας Ηπείρου που αποτελούν το «Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό».

IMG 1428

Στο περίπτερο της Περιφέρειας- το οποίο λειτουργεί μέσα στο κεντρικό περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας- παρουσιάστηκαν τα προϊόντα της περιοχής μας σύμφωνα με το «Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό», δηλαδή αρτοσκευάσματα, λάδι, ελιές, μέλι, αλλαντικά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, πίτες, μαρμελάδες, αυγοτάραχο, τοπικά γλυκά και φρούτα και κυριολεκτικά έκλεψαν τις εντυπώσεις, αφού εκατοντάδες επισκέπτες βρέθηκαν στο περίπτερο για να δοκιμάσουν της γεύσεις της Ηπείρου!

IMG 1425

Στην έκθεση παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας υπεύθυνος για θέματα τουριστικής ανάπτυξης Στράτος Ιωάννου, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτή ικανοποίησή του, για την επιτυχημένη παρουσία της Ηπείρου στη HO.RE.CA. 2015.

«Με στοχευμένες κινήσεις και με χαμηλό οικονομικό κόστος πετύχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την τουριστική προβολή της Ηπείρου και των ξεχωριστών προϊόντων και γεύσεων που έχουμε» τόνισε ο κ. Ιωάννου σε επικοινωνία που είχε το Atpreveza.gr μαζί του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Σύλλογο Γευσιγνωσίας & Γαστρονομίας Πρέβεζας «Μίθαικος» αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της Ηπείρου που συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια με την προσφορά των προϊόντων τους αλλά και με τη φυσική τους παρουσία στην έκθεση.

IMG 1399

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η προσέλευση στη φετινή έκθεση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού κατά την πρώτη ημέρα σημείωσε αύξηση κατά 42% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!

Όπως τόνισε ο κ. Νίκος Χουδαλάκης, πρόεδρος της Forum Α.Ε. διοργανώτριας εταιρείας της HORECA, «αυτή η αύξηση της επισκεψιμότητας δείχνει ότι οι κλάδοι του τουρισμού και της εστίασης θα αποτελέσουν το όχημα για την ανάπτυξη της χώρας».

Έκθεση εικόνων