Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 23:56

Συνεχίζεται η λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς

Οι πολίτες της Πρέβεζας «αγκάλιασαν» και κατά τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας της, την Αγροτική Αγορά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην καλή ποιότητα αλλά και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων που μπορεί να βρει σε αυτή ο καταναλωτής.

Αν και λειτούργησε τελικά χθες, Κυριακή και όχι Σάββατο, όπως έχει προγραμματιστεί, η Αγροτική Αγορά, είχε ικανοποιητική προσέλευση, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να... μείνει! Η αλλαγή της ημέρας λειτουργίας, λόγω της κοίμησης του Μακαριστού Μητροπολίτη Μελετίου, αλλά και η αφόρητη ζέστη, ήταν σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, Λεωνίδα Ραβανό, ανασταλτικοί παράγοντες για να έρθει και να ψωνίσει περισσότερος κόσμος συγκριτικά με την πρώτη ημέρα στις 16 Ιουνίου.

Στο εξής η Αγροτική Αγορά θα εξυπηρετεί τους πολίτες της Πρέβεζας και των γύρω περιοχών κάθε Σάββατο, στη Λεωφόρο Ιωαννίνων, στο ύψος του 8ου δημοτικού σχολείου της πόλης. Την προσπάθεια της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, στηρίζει έμπρακτα η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας, καθώς ο Πρόεδρός της Νίκος Αγγελόπουλος βρέθηκε και πάλι στην Πρέβεζα.

 

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων