Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Μαϊος 2015 13:55

«Δίνω ζωή – Είναι στο αίμα μου!» (photo)

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη.

aimodosia4

Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι περίπου 10 συμπολίτες, ανάμεσά τους και αθλητές της Νικόπολης, βρέθηκαν στη Λαϊκή Αγορά και έδωσαν 5 λεπτά από το χρόνο τους για να συνδράμουν τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας.

IMG 0423

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, φροντίδας και καλής θέλησης. Είναι μια ανώδυνη, απλή και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί μόλις 5 -10 λεπτά της ώρας, ενώ αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούμε δίνοντας αίμα να σώσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

aimodosia5

Ο κ. Φώτης Ζέρβας εκ μέρους του Συλλόγου επισήμανε στο atpreveza.gr πως η προσπάθεια του Συλλόγου για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας θα συνεχιστεί και μέσα στο Καλοκαίρι, ενώ ο Σύλλογος θα αναλάβει και πρωτοβουλίες για την ενημέρωση μαθητών μέσα από ημερίδες και επισκέψεις στα σχολεία.

Έκθεση εικόνων