Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 01:28

«Πάμε για ορθοπεταλιές...»

Την πρώτη ανοιχτή ποδηλατική βόλτα γνωριμίας στην πόλη μας, διοργάνωσε χθες, με αφετηρία την πλατεία Ανδρούτσου, ο νεοσύστατος τοπικός Σύλλογος Ορεινής Ποδηλασίας, προτρέποντας τους πολίτες της Πρέβεζας: «Πάμε για ορθοπεταλιές...», όπως ερμηνεύει και ο Κώστας Μακεδόνας.

Τα μέλη του Σ.Ο.Π.Π. φιλοδοξούν να καθιερωθεί αυτή η ποδηλατική βόλτα στις συνειδήσεις των Πρεβεζάνων, που αγαπούν και χρησιμοποιούν το ποδήλατο, όπως ανέφερε στο www.atpreveza.gr, ο γραμματέας του Συλλόγου, Δημήτρης Σουίδας.

Το «ραντεβού» των μελών του νεοσύστατου Συλλόγου θα είναι κάθε Δευτέρα στις 8μ.μ. στην Πλατεία Ανδρούτσου για μια βόλτα με το ποδήλατο, που ενδείκνυται για μικρούς και μεγάλους στις ομορφιές της Πρέβεζας.

Επιδίωξη και αίτημα όλων των Συλλόγων της περιοχής που ασχολούνται με το ποδήλατο είναι να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα καλύπτει τουλάχιστον τον ιστό της πόλης.

Γιατί όχι να μην αγκαλιαστεί από ακόμη περισσότερους την επόμενη Δευτέρα και να γίνει τελικά και εβδομαδιαία συνήθεια για την πόλη. 

 

 

Έκθεση εικόνων