Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 09:14

Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για την υγεία του ΠΑΜΕ - «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι...»

Στην προσπάθεια να αφυπνιστεί η κοινωνία του Πρέβεζας και να σημάνει «συναγερμός», αναφορικά με την παροχή δημόσιων υπηρεσιών υγείας στο Ν. Πρέβεζας, το ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις που συσπειρώνονται γύρω από αυτό, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο την Παρασκευή το απόγευμα, έξω από τη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.

IMG 5708

Σύντομες ομιλίες πραγματοποίησαν οι Εύη Πάρλα (γραμματεία ΠΑΜΕ Πρέβεζας) και η Σωτηρία Κωλέτση (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας), όπου επισημάνθηκαν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα των δημόσιων δομών υγείας στο Νομό Πρέβεζας (η δραστική περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, η μεγάλη μείωση του προσωπικού, η σημαντική υποβάθμιση των υπηρεσιών, η σοβαρή επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών, η εντατικοποίηση της εργασίας, η απλήρωτη εργασία, η εργασία σε αλλότρια καθήκοντα, οι παρεμβάσεις στην σύνθεση του προσωπικού με κριτήρια που αποδιοργανώνουν τα τμήματα, η παράδοση λειτουργιών του νοσοκομείου σε ιδιώτες), αλλά και οι πολιτικές ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

IMG 5696

Ακολούθως με κεντρικό σύνθημα: «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι...», οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν με πορεία στην κεντρική αγορά και τον πεζόδρομο της παραλίας και ανανέωσαν το... ραντεβού τους για τις επόμενες κινητοποιήσεις, καθώς το ζήτημα της υγείας είναι πλέον «εκρηκτικό».

 

Έκθεση εικόνων