Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 14:28

"Γίνε εθελοντής αιμοδότης-σώσε μια ζωή!"-Ο Σ.Ε.Α.Π. πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη, τον Αθλητικό Όμιλο Πρέβεζας, τον Φιλαθλητικό και τους φίλους ποδηλάτου.

IMG 9205

Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι εθελοντές αιμοδότες βρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο και έδωσαν 5 λεπτά από το χρόνο τους για να συνδράμουν στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει ήδη προσφέρει φιάλες σε περισσότερους από 40 συμπολίτες μας που χρειαστήκαν αίμα.

IMG 9206

Παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδα πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου με σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος.

IMG 9211

Ο κ. Φώτης Ζέρβας εκ μέρους του Συλλόγου επισήμανε στο atpreveza.gr πως συγκεντρώθηκαν 15 φιάλες αίματος, ενώ η προσπάθεια του Συλλόγου για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας θα συνεχιστεί δυναμικά. Όπως υπογράμμισε ο Σύλλογος θα συνεχίσει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου και μέσα στην εβδομάδα.

IMG 9204

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, φροντίδας και καλής θέλησης. Είναι μια ανώδυνη, απλή και ασφαλής διαδικασία και διαρκεί μόλις 5 -10 λεπτά της ώρας, ενώ αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούμε δίνοντας αίμα να σώσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έκθεση εικόνων