Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 13:45

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ Πρέβεζας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ – Μισηρλής: «Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς των κατοικιών» (pics)

Η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ οργάνωσε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής, στη Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας, ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή.

IMG 9430

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ α' βαθμού του Ν. Πρέβεζας, Γιώργος Μισηρλής δήλωσε για την κινητοποίηση στο atpreveza:

«Πραγματοποιούμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, στο χώρο έξω από τη ΔΟΥ Πρέβεζας, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, μπροστά στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, μπροστά στη νέα φοροκαταιγίδα και φοροληστεία, η οποία πραγματικά αγγίζει και τσακίζει όλα τα λαϊκά στρώματα.

Από τους εργάτες, τους ανέργους, τους αυταπασχολούμενους και τους μικροεπαγγελματίες, τους μικρούς και μεσαίους αγρότες που με τα νέα μέτρα που προστίθενται στα παλιά, οδηγούνται σε αφανισμό και ξεκλήρισμα.

Η σημερινή συγκέντρωση αποτελεί και ένα βήμα μπροστά στην οργάνωση και κλιμάκωση της πάλης, εν όψει και της 24ωρης πανεργατικής-πανελλαδικής απεργίας στις 12 Νοεμβρίου, στην οποία θεωρούμε πως πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα. Κάθε χώρος δουλειάς, να μην πάει να δουλέψει κανείς εργαζόμενος στα εργοστάσια, σε καμία υπηρεσία, να μη βγει κανένα τρακτέρ στα χωράφια.

IMG 9427

Καλούμε σε συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο Φόρο, για να δηλώσουμε την αντίδρασή μας, ως ένα πρώτο βήμα αγωνιστικής ανάτασης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, μπροστά στα νέα μέτρα, στα οποία πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε μπλόκο με κάθε τρόπο. Λέμε ΟΧΙ στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, μίας κατάκτησης του εργατικού-λαϊκού κινήματος του προηγούμενου αιώνα, που αποκτήθηκε με αίμα και θυσίες και την οποία διαλύουν με το νέο ασφαλιστικό νόμο.

Μας θέλουν να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα, ενώ η σύνταξη που εγγυούνται είναι της τάξεως των 400 ευρώ. Δηλαδή ένα επίδομα. Για να φυτοζωούμε αφού έχουμε δουλέψει 40 χρόνια με ιδρώτα και κόπο. Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς των κατοικιών, που έρχονται και έχουν μπει στο... τραπέζι. Και βεβαίως δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δε θα δεχθούμε να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων. Λέμε ΟΧΙ στις πολιτικές που εφαρμόζουν Κυβέρνηση, ΕΕ, επιχειρηματικοί όμιλοι, άρχουσα τάξη. Λέμε πάνω απ' όλα ΟΧΙ σε αυτό το δρόμο ανάπτυξης, που οδηγεί τους εργαζόμενους στον... Καιάδα, ενώ χαρίζει αμύθητα πλούτη στους μονοπωλιακούς ομίλους».

 

Έκθεση εικόνων