Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 15:33

Με περιορισμένη συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

Περιορισμένη ήταν η συμμετοχή στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας το πρωί της Πέμπτης με αφορμή την Πανελλαδική-πανεργατική απεργία που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

IMG 9938

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Πρέβεζας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας-Παράρτημα Πρέβεζας, ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, το Σωματείο εργαζομένων Λιμένα Πρέβεζας, το Σωματείο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

IMG 9964

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας κ. Χρήστος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Παναγιώτης Λελοβίτης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών δεν πραγματοποιήθηκε πορεία.

 

 

Έκθεση εικόνων