Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 14:26

Καταρρακτώδης βροχή στην Πρέβεζα-Προβλήματα σε κεντρικές οδούς και στο Ιστορικό Κέντρο

Προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας και στο ιστορικό κέντρο δημιούργησε η καταρρακτώδης βροχή που πλήττει την πόλη από τις 12 το μεσημέρι.

YDXJ1218

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδό Σπηλιάδου διακόπηκε για μια ακόμη φορά αφού το νερό ξεπέρασε το πεζοδρόμιο και στο σημείο βρέθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΠ με τον προϊστάμενο να μας επισημαίνει ότι οι ποσότητες της βροχής είναι τόσο μεγάλες που ήταν αδύνατον να απορροφηθούν άμεσα από τα φρεάτια.

IMG 8530

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στη Λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος της Οδού Χρήστου Κοντού όπου γίνονται τα έργα πεζοδρόμησης (μάλιστα τοποθετήθηκαν τσουβαλάκια όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία για να σταματήσει η ροή προς τη Λ. Ειρήνης), στον κόμβο στο κοιμητήριο, στον κόμβο στα Ιαματικά Λουτρά, στην οδό Τσαμαδού αλλά και στο ιστορικό κέντρο όπου το νερό μπήκε σε αρκετά καταστήματα.

IMG 8526

Η πυροσβεστική υπηρεσία σύμφωνα με τον διοικητή Θεόδωρο Βαρδή δέχτηκε μέσα σε λίγη ώρα συνολικά 35 κλήσεις για άντληση υδάτων(ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να επέμβει στις περισσότερες αφού το νερό δεν ξεπερνούσε τα 10 εκατοστά) ενώ στους δρόμους βρίσκονται 5 συνεργεία τα οποία προσπαθούν να διευθετήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα περιστατικά.

IMG 8534

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε άλλες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, ωστόσο σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Πέμπτη και για το λόγο αυτό εφιστάται η προσοχή Δήμων και πολιτών.

Έκθεση εικόνων