Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 22:09

Χειρο_ποιείν:Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, μεταμόρφωση με decoupage ενός ποτηριού σε κηροπήγιο για το γιορτινό μας τραπέζι..

Ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο με την καθοδήγησή της Χριστίνας..
συνεχίζουμε με την δημιουργία ξεχωριστών αντικείμενων που θα κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίσει ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα!!

PB280032
Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε πως να μεταμορφώνουμε ένα κοινό ποτήρι σε ενα υπέροχο κηροπήγιο!!

Σε μία τρίωρη δημιουργική συνάντηση θα μάθουμε να δουλεύουμε σε γύαλινες επιφάνειες χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές πάστες, χρώματα, ριζόχαρτα, περιγράμματα, διακοσμητικές πέτρες και πολλά ακόμα υλικά και εργαλεία..

 

PB280008

Φυσικά όλα τα υλικά και εργαλεία περιλαμβάνονται στην τιμή και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φυγουν με το δικό τους κηροπήγιο..

Ελεύθερη επιλογή μοτίβου

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, 17:30 - 20:30

Κόστος συμμετοχής : 18 Ευρώ

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με σπιτικό γλυκό και ζεστό καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση.    

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα μας τα νέα! Ενναλακτικά μπορείτε να επισκέπτεστε το blog μας ή να κανετε εγγρραφή στο newsletter του e-shop μας!


Τα έργα βρίσκονται στο κατάστημά μας για να μπορείτε να τα δείτε και από κοντά!   

Έκθεση εικόνων