Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 15:19

Χριστουγεννιάτικο bazaar στην Πρέβεζα από «Το Χαμόγελο του παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει στην Πρέβεζα στο ισόγειο της Θεοφανείου και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του!

IMG 8927

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

IMG 8938

Ο εθελοντής του "Χαμόγελου" από την Κέρκυρα Ιορδάνης Τσομπανάκης υπεύθυνος της χριστουγεννιάτικης αγοράς και φέτος μας καλεί να επισκεφθούμε τον χώρο όπου μπορούμε να βρούμε γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

IMG 8936

Κι αν δεν βρεθείτε στο bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα  τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760.

Το Bazaar θα λειτουργεί ως και τις 6 Δεκεμβρίου στο ισόγειο της Θεοφανείου και ώρες 09:00 ως 21:30.

Έκθεση εικόνων