Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 15:08

Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στον Παντοκράτορα

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μας έβαλε για τα καλά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

IMG 9479

Με πολλή αγάπη, συνεργασία, ομαδικότητα και μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων γονείς, μαθητές και διδακτικό προσωπικό εργάστηκαν εθελοντικά και φέτος για τις κατασκευές του Χριστουγεννιάτικου παζαριού του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

IMG 9483

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους τα μέλη του Συλλόγου Γονέων με ολοκαίνουργιες ιδέες και χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα υλικά, δημιούργησαν μία μεγάλη γκάμα από στολίδια ιδανικά για τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά μικρά δωράκια ιδανικά για φίλους και αγαπημένους, φτιαγμένα από πληθώρα υλικών στις πιο οικονομικές τιμές.

IMG 9491

Παράλληλα όσοι επισκέφτηκαν το παζάρι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον υπέροχο πλούσιο μπουφέ και να μπουν για τα καλά μέσα στο κλίμα των εορτών που πλησιάζουν.

Έκθεση εικόνων